Naši partneri

Roca-logo

Roca je tvrtka posvećena dizajnu, proizvodnji i komercijalizaciji proizvoda za kupaonicu, pločica i keramičkih obloga za uporabu u arhitekturi, graditeljstvu i dizajnu interijera.

Tvrtka zapošljava 21.100 ljudi, ima 76 proizvodnih centara, a prisutna je u više od 135 zemalja na svih pet kontinenata. Roca surađuje sa prestižnim dizajnerima, arhitektima i dizajnerima interijera. Osim toga, Roca stalno radi na razvoju i promicanju inicijativa i proizvoda koji pomažu u zaštiti okoliša. Više o Roca Grupaciji i Roca proizvodima saznajte na www.hr.roca.com

Tvrtka Roca je Zlatni partner Intelika BIM [to]Day 2 konferencije u Zagrebu.

 


 

hoval-logo-2

Ugledan, raznolik i izvanredan – upravo je to Hoval. S više od 70 godina iskustva, Hoval razvija i isporučuje vrhunska tehnološka rješenja za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju zgrada. Naša sustavna rješenja dizajnirana su tako da štite okoliš – za dobrobit nas i budućih generacija. U središtu razvoja su alternativni izvori energije i ekonomska učinkovitost, što dodatno štedi novac i sirovine. Kao obiteljski orijentirana tvrtka, pošteni smo i iskreni u našim odnosima sa zaposlenicima, dobavljačima i kupcima. Pridajemo veliku važnost kvaliteti naših proizvoda, kao i znanju našeg tima kojeg konstantno nadograđujemo. U suradnji s klijentom tražimo najbolje moguće rješenje te nudimo potporu i savjetovanje na svakom koraku, kako bi konačni rezultat odgovarao individualnim potrebama.
Naša rješenja mogu se pronaći u mnogim najpoznatijim svjetskim znamenitostima, poput Windsor dvorca, Apostolske palače u Vatikanu i Burj Khalifa nebodera u Dubaiju. Jedna od četiri zgrade u Švicarskoj ima ugrađen neki od Hovalovih proizvoda. "Odgovornost za energiju i okoliš" je moto iza kojeg čvrsto stojimo i koji nas inspirira da svakim danom budemo još bolji!

 Više o Hoval proizvodima saznajte na www.hoval.hr

Tvrtka Hoval je Srebrni partner Intelika BIM [to]Day 2 konferencije u Zagrebu.