Rezultati i dokumentacija

Rezultati

Rezultati izvedenog proračuna i dimenzioniranja konstrukcije su uglavnom ogromna količina podataka, stoga je nužno imati efikasan način upravljanja tim podacima. U programu ConSteel  postoje dva osnovna načina za prikaz rezultata proračuna: grafičkom vizualizacijom i tablično.

Grafička vizualizacija

Rezultati mogu biti vizualizirani na čitavom modelu ili na dijelu modela u obliku dijagrama ili kontura na plohama. Mogu se postavljati markeri koji prikazuju vrijednosti rezultata na željenim mjestima.

intelika-consteel-graficki-prikazi-u-izvjestajima

Tablični prikaz rezultata

Mogu se prikazati tri vrste rezultata u tablici: ekstremne vrijednosti po elementu, korisnički definirane vrijednosti i sve vrijednosti. Tablice s rezultatima mogu biti sortirane po vrijednostima i spremljene u formatu za Microsoft Excel.

Dokumentacija

U programu ConSteel postoji moćan (ali jednostavan za korištenje) sustav za izradu izlazne dokumentacije s ciljem izrade dokumenata koji su precizni i jednostavni za uređivanje, a koji zadovoljavaju sve potrebe građevinskih inženjera, kao i drugih sudionika na projektu.

Zahvaljujući različitim postavkama, dokumenti mogu biti kreirani s više ili manje detalja. Slike mogu biti uslikane tako da prikazuju cijeli model ili bilo koji dio modela, i naravno, mogu biti ubačene u izlaznu dokumentaciju. Također je moguće dodavanje tekstualnih poglavlja, kao i korisničih tablica. Bilo koji nepoželjni dio, stupac tablice ili dio poglavlja se može izbrisati.

Multijezični izvještaji

Jezik izvještaja može biti postavljen u jedan od sljedećih jezika: Engleski, Njemački, Francuski, Španjolski, Portugalski, Ruski, Kineski, Turski, Mađarski, Poljski, Češki, Slovački, Slovenski, Rumunjski, Bugarski, Srpski i Hrvatski.

intelika-consteel-priprema-izvjestaja-za-ispis