Showcase lockup crop

3D vizualizacija iz CAD-a u samo nekoliko klikova.

Autodesk® Showcase® softver vam pomaže u transformiranju vašeg digitalnog prototipa ili arhitektonskog projekta u vjernu sliku, animaciju ili interaktivnu prezentaciju.

Autodesk Showcase u proizvodnji

Autodesk Showcase je vrlo koristan pratilac Autodesk® Inventor® i Autodesk® Alias® softvera koji pomaže dizajnerima, inženjerima i marketinškom timu da jednostavno i brzo istraže opcije dizajna i ubrzaju proces donošenja povratnih odluka bez potrebe za izradom fizičkog prototipa. Showcase sada omogućuje da automatski kreirate interaktivne scene iz vaših Inventor datoteka zajedno s pozicijama kamera, Alternativnim dizajnerskim rješenjima, prezentacijskim predloškom i animacijskim postavkama.

U arhitekturi

Autodesk Showcase je jedonostavan alat i odlična nadopuna Revit Architecuture i AutoCAD softveru koji pomaže arhitektima, dizajnerima interijera, urbanistima i investitorima da brzo i jednostavno vizualiziraju i analiziraju dizajn. Showcase omogućuje kreiranje i pregled dizajnerskih alternativa materijala u nekoliko klikova te stvaranje vizualizacija i 3D prezentacija.

Autodesk Showcase Jednostavno ubacivanje

Ubacite AutoCAD, Revit ili drugi tip datoteke i Showcase će automatski kreirati i renderirati scenu. Materijali aplicirani u AutoCAD, Reviti i drugim Autodesk softverima će ostati sačuvani.

Autodesk Showcase Dopustite da Showcase odradi posao za vas

Scene se renderiraju automatski u stvarnom vremenu i nije potrebno podešavati postavke i kalkulacije – samo otvorite scenu i evo je.

Autodesk Showcase Navigacija

Krećite se kroz scenu kao da ste u videoigri. Šećite i vrtite model u realnom vremenu.

Autodesk Showcase Mijenjajte okoliš

Vizualizirajte vaš projekt s okolišem. Mijenjajte okoliš u hodu a osvjetljenje i sjene će se automatski podesiti.

Autodesk Showcase Istražite alternative u projektu

Proučite varijante geometrije, materijala i pozicija elemenata eliminirajući duge rendere i ubrzajte komunikaciju s investitorom.

Autodesk Showcase Kreirajte zapanjujuće slike i animacije

Dopustite da vas Quick Start Wizards vodi kroz proces kreiranja slika i animacija. Kreirajte visoko-realistične prikaze s automatskom simulacijom sijena. Dodajte priču u vaš dizajn s efektima filmske kamere i jednostavnim animacijskim mogućnostima.

Autodesk Showcase Ispričajte priču

Režirajte i montirajte prezentaciju i sačuvajte je kao Adobe Flash datoteku ili film.

Autodesk Showcase Dijelite

Vaši kolege i suradnici koji nemaju Autodesk Showcase mogu vidjeti i navigirati kroz vašu Showcase prezentaciju koristeći Autodesk Showcase Viewer. Showcase Viewer je besplatni modul pune verzije Showcase-a. Potrebno je skinuti punu verziju Autodesk Showcase-a te slijediti upute navedene ovdje.

Na vrh