Revit Architecture

revit-2015-banner-lockup-186x66

 

Autodesk® Revit® Architecture – Building Information Modeling (BIM) softver za arhitekturu (projektante i tehničare, crtače) omogućava znatno povećanje produktivnosti i konkurentnosti alatima koji Vam daju slobodu izražaja, kvalitetno koordiniraju informacije kroz projektnu dokumentaciju te istovremeno povećavaju učinkovitost. Informirajte se i o BIM implementaciji.

Više...

Revit MEP

revit-2015-banner-lockup-186x66

 

Revit MEP je aplikacija za projektiranje i analizu građevnih instalacija (grijanja, ventilacije, vodovoda, kanalizacije i električnih instalacija). Baziran je na aplikaciji REVIT i sadrži sve njegove alate za rad sa arhitektonskim elementima.

 

Više...

 

Revit MEP za projektiranje projekata vodovoda i kanalizacija je set "Plumbing" alata koji se koriste u tu svrhu. Tvrtka Intelika je razvila nekoliko aplikacija kako bi podržala i prilagodila ovaj proces našim područjima.

 

Više...

Revit Structure

revit-2015-banner-lockup-186x66

 

Program Autodesk Revit Structure namijenjen je projektantima građevinskih konstrukcija. Služi za projektiranje i analizu nosivih konstrukcija, projektiranje armature i detalja čeličnih spojeva kao i za izradu projektne dokumentacije. Svojom naprednom tehnologijom omogućava jednostavnu suradnju i usklađivanje svih tehničkih struka - sudionika na projektu, čime se maksimalno uklanjaju pogreške prije gradnje. Autodesk Revit Structure unapređuje rad projektanata konstrukcija, smanjujući opetovane radnje prilikom projektiranja, kao i greške do kojih dolazi prilikom suradnje između projektanta konstrukcije i ostalih projektanata. Program smanjuje utrošak vremena potrebnog za izradu tehničkih nacrta i detalja kao i cjelokupne projektne dokumentacije. Informirajte se i o implementaciji BIM rješenja za projektiranje konstrukcija.

Više...

Revit Suite

Revit Architecture Suite je softverski paket koji se sastoji od aplikacija Revit Architecture, AutoCAD Architecture i AutoCAD. Ova kombinacija omogućava vam jednostavniji postupni prelazak s osnovnog CAD-a na specijalizirani softver za arhitekturu. Na ovaj način možete postojeće projekte izrađene u AutoCAD-u i dalje razvijati u posljednjoj inačici AutoCAD-a, dok nove projekte možete razvijati koristeći sve prednosti parametarske tehnologije modeliranja sadržane u Revit Architecture.u Budući da Revit Architecture u potpunosti podržava AutoCAD DWG format datoteka, moguće je korištenje obiju aplikacija na istom projektu.