Architecture 2017 lockup crop

AutoCAD Architecture je AutoCAD za arhitekte.

Steknite neposrednu produktivnost i jednostavnu suradnju unutar softverskog okruženja koje već poznajete.

Neposredna produktivnost

Ako ste arhitekt koji zna raditi u AutoCAD-u, možete početi koristiti AutoCAD Architecture za bržu izradu nacrta, dokumentacije i iskaza količina uz minimalnu edukaciju. AutoCAD Architecture izrađen je s namjerom da se prilagodi i usmjeri potrebama arhitekata, automatizira projektne procese kako bi se smanjile mogućnosti pogreške i povećala efikasnost prilikom projektiranja.

Jednostavna suradnja

Jednostavno surađujte na projektu sa investitorima i članovima svojega projektnog tima. Koristite integrirane alate za renderiranje kako bi ste kreirali zorne prikaze građevine za lakšu komunikaciju s investitorom.
Oslonite se na vodeći DWG™ format nacrta u projektiranju za razmjenu informacija s kolegama.
Ubrzajte pregled i reviziju nacrta kreiranjem DWF ™ ili DWFx formata.
Surađujte na datotekama sa strojarima, električarima i statičarima koji koriste druge AutoCAD-based i IFC 2x3 ovjerene programe.

Ključne značajke programa AutoCAD Architecture

AutoCAD Architecture Prepoznatljivo korisničko sučelje

Brže pronađite svoje omiljene alate i naredbe, te jednostavno pronađite manje korištene alate, i otkrijte nove relevantne značajke softvera.
Rezultat je manje potrošenog vremena u potrazi kroz izbornike i alatne trake, a više vremena posvećeno projektiranju.

 

AutoCAD Architecture Zidovi, vrata i prozori

Crtajte i dokumentirajte tipične građevinske elemente kao što su zidovi, vrata i prozori. Crtajte zidove koji prezentiraju stvarnu konstrukciju građevine. Automatski, vrlo jednostavno, pozicionirajte vrata i prozore unutar zidova. Pomaknite bilo koji zid i svi spojeni zidovi i elementi prate tu radnju. Koristite poznate AutoCAD komande kao što su Filet, Chamfer ili Trim.

Spaces AutoCAD Architecture

Automatski, jednim klikom, ubacite opise prostorija s prikazom površina u svoj nacrt. Kako mijenjate veličinu pojedine prostorije tako se i prikaz površina automatski ažurira, što vam omogućava točan iskaz površina građevine tijekom cijelog procesa projektiranja.

Presjeci i pročelja

Prikažite 2D presjeke i pročelja sa šrafiranim elementima direktno iz tlocrta. Ako dolazi do promjena u tlocrtima, one su automatski vidljive u presjecima i pročeljima.

Dobivate potpunu funkcionalnost AutoCAD-a, plus dodatne alate za projektiranje, suradnju na projektu i izradu cjelokupne projektne dokumentacije.

AutoCAD Architecture „Inteligentne“ tablice

Prilagodite već postojeće tablice za iskaze količina ili kreirajte potpuno nove shodno svojim potrebama i standardima tvrtke. Tablice su povezane sa samim nacrtima (npr. broj vrata i prozora)te nam omogućavaju ažuriranje jednim klikom ako dođe do promjena na nacrtu.

 

AutoCAD Architecture Renderiranje

Prikažite vjerne vizualizacije investitoru u bilo kojoj fazi projektiranja s integriranim alatima za izradu 3D vizualizacija. Modernije mogućnosti izrade vizualizacija u potpunosti su integrirane u  AutoCAD Architecture.
Proširite mogućnosti vizualizacije korištenjem FBX formata kako bi ste eksportirali datoteku u program namijenjen modeliranju i izradi animacija, kao što je npr. Autodesk 3ds Max Design.

AutoCAD Architecture Renovation Documentation Tools

Ubrzajte izradu projekata renovacija s alatima koji vam omogućuju prezentaciju postojećeg stanja, novog stanja i dijelova predviđenih za rušenje. Objekte (zidove, prozore itd.) možete dodijeliti bilo kojem stanju, te isto tako u bilo kojem trenutku to promijeniti. Na istom tlocrtu možete prikazati postojeće i novo stanje jednim klikom, te nije potrebno crtati dva odvojena tlocrta.

Na vrh