Adobe Illustrator CC

ai-700

Aplikacija za vektorske grafike koja predstavlja industrijski standard omogućuje vam da napravite logotipe, ikone, crteže, tipografiju i složene ilustracije za tisak, web, interaktivne sadržaje, videozapise i mobilne uređaje.

Illustrator kakav dosad niste vidjeli.

Pogledajte kako vam najbrži Illustrator dosad pomaže da početnu ideju pretvorite u završni rad.

Pogledajte što je novo od izdanja Creative Suite ›Saznajte više o paketu Creative Cloud ›

 

ai-feature1-170x126 ai-feature2-170x126 ai-feature3-170x126 ai-feature4-170x126
Pregledajte i kupite vrhunske probrane slike i grafike iz servisa Adobe Stock – izravno u programu Illustrator. Odaberite cijelu ploču s radovima ili pojedinačne resurse s jedne ili više ploča te ih samo jednim pritiskom tipke miša izvezite u različitim veličinama, razlučivosti i formatima. U aplikaciji Adobe Capture CC na mobilnom uređaju ili računalu fotografije pretvorite u vektorske oblike, boje i kistove koje možete upotrijebiti prilikom dizajniranja u programu Illustrator. Stvaranje i rad sa značajkom Live Shapes sada su jednostavniji zahvaljujući čišćem i intuitivnijem vizualnom okruženju.
Pogledajte kako to funkcionira › Pogledajte kako to funkcionira › Pogledajte kako to funkcionira › Pogledajte kako to funkcionira ›

 

Od naleta nadahnuća do konačne kreacije. Brže.
Illustrator je dio paketa Creative Cloud, što znači da svim svojim resursima, uključujući Adobe Stock, pristupiti možete izravno u aplikaciji te praznu stranicu pretvoriti u prekrasno umjetničko djelo. Adobe CreativeSync pak osigurava povezanost svih sadržaja u računalnim programima i mobilnim aplikacijama koje upotrebljavate.
Saznajte više o paketu Creative Cloud ›

ai-Connected1-300x165 ai-Connected2-300x165

Pravi resursi. Dostupni odmah.

Ugrađeni Adobe Stock.

U Creative Cloud biblioteke spremljeni su svi vaši kistovi, oblici, boje, stilovi znakova, fontovi iz servisa Adobe Typekit i drugi resursi, pa su vam odmah dostupni na računalu i mobilnim uređajima. Manje vremena provedite tražeći, a više dizajnirajući uz 55 milijuna besplatnih slika i grafika koje su vam dostupne u programu Photoshop. Adobe Stock sada nudi uređenu zbirku vrhunskih slika vodećih svjetskih kreativaca.
Pogledajte kako to funkcionira › Saznajte više ›