Adobe Creative Cloud za tvrtke

adobe-cc-header

cc-enterprise-logo Što je Creative Cloud za tvrtke?

Creative Cloud za tvrtke poslovnim subjektima pruža sve što im je potrebno za dizajniranje izvrsnih korisničkih doživljaja na bilo kojem uređaju ili mjestu kontakta. Učinkovito stvarajte i surađujte uz povezane računalne programe i mobilne aplikacije te servise u oblaku kao što je Adobe Stock. Nabavite napredne značajke za šifriranje i siguran razvoj kako biste zaštitili svoj sadržaj. Optimizirajte rezultate integracijom s paketom Adobe Marketing Cloud.

Evo što dobivate uz Creative Cloud za tvrtke:

smb-enterprise-overview-image1-300x169 smb-enterprise-overview-image2-300x169
Vrhunske aplikacije za kreativce Servisi u oblaku koji ubrzavaju dizajniranje

Nabavite najnovije verzije računalnih programa za kreativce koje nudi Adobe – uključujući Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC i posve novi Experience Design CC (Preview) – kao i mobilne aplikacije u kojima možete stvarati gdje god se nalazili. Sve je povezano sa značajkom CreativeSync, pa najnovije datoteke i resurse možete otvoriti na bilo kojem uređaju.
Pregledajte sve računalne i mobilne aplikacije

Pronađite savršenu sliku ili videozapis u servisu Adobe Stock za tvrtke. Za svaki projekt pronađite savršen font uz Adobe Typekit. Njima i svim ostalim omiljenim resursima možete pristupiti u Creative Cloud bibliotekama u kojima možete i podijeliti stilske smjernice kako biste osigurali dosljednost dizajna. Ti kreativni resursi i druge značajke dostupne su unutar aplikacija, pa nećete morati prekidati tijek kreativnog procesa.

smb-enterprise-overview-image3-300x169 smb-enterprise-overview-image4-300x169
Ugrađeni Adobe Stock Sigurnost i kontrola koje su vam potrebne

Brzo počnite raditi na bilo kojem kreativnom procesu uz pristup 55 milijuna besplatnih probranih fotografija, grafika, predložaka i videozapisa koji su vam izravno dostupni u aplikacijama iz paketa Creative Cloud. Učinkovitost možete poboljšati za do 10 puta u usporedbi s uobičajenim servisima koji nude gotove resurse. Saznajte više

Adobe Enterprise Dashboard omogućuje vam da implementacijom i licencama upravljate s jedne lokacije koja je jednostavna za upotrebu. Zaštitite kreativne resurse šifriranjem tijekom mirovanja i prijenosa ili ih spremite iza vatrozida. Za dodatnu zaštitu svojeg IP-a možete upotrijebiti Federated ID ili jedinstvenu prijavu.