Adobe Creative Cloud za timove

adobe-cc-header

cc-teams-logo Što je Creative Cloud za timove?

Zahvaljujući paketu Creative Cloud, najnovije verzije aplikacija i servisa za kreativce koje nudi Adobe, uključujući Photoshop, Illustrator i InDesign, bit će vam lako dostupne, a moći ćete i kontrolirati kako se implementiraju i kad. Dodali smo stotine novih značajki za poboljšanje produktivnosti, podršku za najnovije standarde i hardver kako biste lakše obavili svakodnevne zadatke. Ako još upotrebljavate Creative Suite, ovo je idealan trenutak da se prebacite na Creative Cloud.

Evo što dobivate uz Creative Cloud za timove:

smb-teams-1-300-170 smb-teams-2-300x170
Jednostavna suradnja Ugrađeni Adobe Stock

Na siguran način podijelite resurse i mape uz prilagođene Creative Cloud biblioteke. Osigurajte kontrolu nad verzijama i promjenama te ostvarite bolju suradnju. Vaši će timovi uz biblioteke uštedjeti mnoge sate svakoga tjedna te će raditi do 10 puta brže.
Pročitajte usporedno izvješće

Radite do 10 puta brže uz više od 55 milijuna besplatnih slika, grafika i videozapisa iz servisa Adobe Stock koji su vam dostupni izravno u aplikacijama iz paketa Creative Cloud. Nabavite Adobe Stock po najboljoj cijeni uz plan za timove i svaku licencu bez dodatnih troškova podijelite s do 10 članova tima.

Pogledajte videozapis o servisu Adobe Stock za timove

smb-teams-3-300x170 smb-teams-4-300x170
Vlasništvo i kontrola tvrtke Stalna podrška stručnjaka
Korisnike i planove pregledajte na radnom sučelju i u bilo kojem trenutku dodajte licence ili ih dodijelite drugom korisniku. Radi bolje zaštite, licence ne kontroliraju zaposlenici, već vaši administratori.

Pogledajte videozapis o značajci Admin Console

Imate pitanja o implementaciji ili upravljanju licencama? U sklopu plana Creative Cloud za timove napredna tehnička podrška dostupna vam je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Ako vam treba pomoć za najnovije značajke, možete se osloniti na osobne razgovore sa stručnjacima i tisuće vodiča koji će vam omogućiti da iskoristite sve što softver nudi.

Pogledajte vodiče

Dostupne su dvije verzije plana Creative Cloud za timove: potpuni plan (sa svim aplikacijama i servisima iz paketa Creative Cloud) i plan za jednu aplikaciju (pristup jednoj aplikaciji, primjerice programu Photoshop CC, i odabranim servisima).

Sljedeće aplikacije dostupne su kao pojedinačne: Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Adobe Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Edge Inspect CC, Edge Animate CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Audition CC, SpeedGrade CC, InCopy CC i Prelude CC. Iako članstvo obuhvaća samo jednu aplikaciju, 30 dana imat ćete pristup i besplatnim probnim verzijama svih drugih aplikacija iz paketa CC.