# radionica BIM for Everyone # 12. OTMC konferencija

Brought to you by

INTELIKA logo

Kao dio Intelikine mreže, prijavite se za „BIM for Everyone“ radionicu.
Prvih dvadeset pristupnika ostvaruju 50% popusta na registraciju, koja uključuje i trodnevnu međunarodnu konferenciju OTMC2015. ROK za registraciju do 31. srpnja.

Konferencija, pod čijom kraticom stoji značenje „Organization, Technology and Management in Construction“ jedna je od najpoznatijih konferencija u organizaciji HUOG-a, Građevinskog fakulteta u Zagrebu, HUUP-a i IPMA-e, udruga i institucija koje okupljaju veliki broj nacionalnih i internacionalnih stručnjaka s područja arhitekture i upravljanja građevinskim projektima.
Konferencija se održava svake dvije godine te nudi bogat program s aktualnim svjetski temama, te najnovijim idejama, znanjima i tehnologijama u građevini, arhitekturi i projektnom menadžmentu. Ove godine konferencija će pokriti teme kao što su informatička tehnologija kao glavno sredstvo rada na projektima, održivost objekata i pasivna gradnja, upravljanje projektima i najčešći problemi, megaprojekti itd. Dodatnu primamljivost konferenciji daju predavači koji svojim iskustvom i znanjem na tom području očaravaju.

Intelika d.o.o. prepoznala je važnost i kvalitetu ove već tradicionalne konferencije, te je ove godine odlučila podržati njenu organizaciju kao zlatni sponzor.

Tijekom konferencije Intelika d.o.o. održat će radionicu o BIM tehnologiji pod nazivom „BIM for Everyone“ kroz Autodeskovu platformu s ciljem direktnog upoznavanja inženjera i menadžera s alatima koji su krucijalni za kvalitetan rad u njihovoj struci te izvedbu projekta unutar planiranog vremena, budžeta i kvalitete s detaljnim analizama i konceptualnim planiranjem budućeg upravljanja i održavanja objekta što daje svakom dodatnu vrijednost investitoru.

Odlična pogodnost je što Intelika d.o.o. kao zlatni sponzor u mogućnosti je svojim sudionicima radionice pružiti povoljnije kotizacije za sudjelovanje na konferenciji. Svi sudionici koji se prijave na radionicu „BIM for Everyone“ do 31.7. mogu sudjelovati na 12.konferencije OTMC s 50% jeftinijom kotizacijom. Regularna cijena kotizacije iznosi 1700 kn a sa sudjelovanjem na radionici kotizacija iznosi 850 kn.

Sve detalje o konferenciji možete pronaći na http://www.otmc2015.com/

a prijaviti se možete na slijedećem LINK-u

uz obaveznu naznaku (pod Special Requests): Sudionik Intelika-BIM for Everyone radionice

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju!

Vaša Intelika