Održan je webinar 1BIM - prednosti BIM rješenja na jednoj platformi

Objava

Dana 27.05.2020. održali smo besplatni webinar na temu „1BIM – prednosti BIM rješenja na jednoj platformi". Webinar je okupio preko 170 sudionika – uglavnom arhitektonske struke, no i šire. Tijekom webinara predstavljena su rješenja Autodesk-ovog paketa AEC Collection, te se predstavile tehničke karakteristike i procesi rada na BIM projektima. BIM pristup promiče jednostavniju kolaboraciju i komunikaciju rada, protočnost informacija, brze promjene te smanjenje pogreške na projektu – a te iste prednosti prezentirane su kroz alate: Autodesk Revit, Navisworks Manage, AutoCAD, Dynamo i BIM 360 Design.

Osvrti polaznika na održan webinar su i više nego pozitivni. Drago nam je da je webinar ispunio očekivanja polaznika, te da su polaznici dobili, iz tehničke perspektive, uvid u neke od mogućnosti Autodesk BIM alata.
Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svim sudionicima na sudjelovanju i pitanjima! 

Snimku webinara možete pogledati na sljedećem linku: https://attendee.gotowebinar.com/recording/9043152592643106056

Sve koji odslušaju webinar ljubazno bi zamolili da ispune anketu koja je na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7WKEoO8pD2xk9RkYf8iLJZ2NXpcPDxkVGmMjpcioC2UNlZg/viewform