Ukidanje trajnih Autodesk licenci!

intelika-autodesk-maintenance

Je li 5 do 12?

Autodesk povlači trajne licence iz svoje ponude.
Iskoristite zadnji trenutak i nabavite vaše trajne licence do 31.01.2016.

Trajne licence pojedinačnih programa bit će u prodaji do 31. siječnja 2016. godine.
Trajne licence Design & Creation Suite paketa bit će u prodaji do 31. srpnja 2016. godine.

Sve trajne licence pojedinačnih programa kupljene prije 31.01.2016., kao i trajne licence Design & Creative Suite paketa kupljene prije 31.07.2016. ostat će u vašem trajnom vlasništvu, a vi ćete zadržati sva korisnička prava i pogodnosti nad tim licencama i nakon navedenih datuma. Moći ćete ih koristiti neograničeno na Vašim radnim mjestima.
Kupovinom jednogodišnjeg održavanja / pretplate (Maintenance Subscription) uz licence zadržat ćete i koristiti sva prava i pogodnosti koje proizlaze iz pretplate, dobivati besplatne nove verzije softvera, i tako sve dok obnavljate pretplatu (Maintenance Subscription).

Nakon navedenih datuma jedini način nabavke novih licenci bit će najam (Desktop Subscription). Iznajmljivanje Autodesk licenci korisnicima pruža fleksibilnije korisničko iskustvo, nižu početnu cijenu, kao i mogućnost korištenja i plaćanja Autodesk Cloud proizvoda i usluga u skladu s trenutnim potrebama, djelatnicima i projektima: kvartalno, godišnje i višegodišnje.
Iznajmljena licenca vezana je uz korisnika, a ne uz računalo, što olakšava pristup softveru i održavanje softvera ažurnim. Autodesk će u ponudi zadržati sve vrste pretplata koje su trenutno dostupne, ali će ih dodatno prilagoditi potrebama pojedinaca, timovima i tvrtkama korisnika.

Detaljnije informacije možete pronaći na Autodesk stranici na dijelu "Često postavljana pitanja" (FAQ).

Autodesk je pripremio i kratki "Vodič za korisnike" (PDF) o različitim modelima licenciranja koji će vam olakšati izbor.

Za ponudu, prezentaciju ili dodatne informacije kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili (01) 6454 070